Лунен Манускрипт

0 / 5 (0 гласа)


20.00 лв.

Лунен Манускрипт

Апокрифни молитви към майката Луна.

формат 21/29 см.

45 стр.

меки корици

цена 20.00 лв.


 

Древните хора, които още в зората на човечеството са получили от Великите Предци тайните знания, учения, предавани устно, знаели, че тяхното учение ще изчезне с идването на епохата на материализма. Затова те го събрали в секретни книги, които още преди настъпването на средновековието се наричали “Тайни книги” или “Книги за магии”.
За съжаление, голяма част от тези книги е била изгубена или изгорена през извикващото ужас време на Инквизицията и не по-малко мрачната епоха на “лов на вещици”. Но не всички били изгубени – успях да намеря една от тях. Тази книга е от най-пълните, тъй като Манускрипта най-точно и вярно учи, как да привлечем към себе си Лунните Сили, за да изпълнят за вас две неща:
 да донесат щастие
 да избавят от проблемите

Всички древни Мъдреци знаели, че Луната притежава удивителни сили, проявяващи се във вид на способности за въздействие. Те могат да привлекат към себе си и изпълнявайки Магическите Обреди, значително да подсилят своето въздействие върху хода на събитията.
В този удивителен Манускрипт Луната е описана като неизтощим извор на енергия. В него човек може да се потопи, за да получи вълшебната способност да влияе върху своята съдба.  Има обаче едно условие – за да се отворят вратите на това тайно Учение, са нужни ключове. Именно тези магически ключове сега искам да ви подаря!

 

Апокрифни молитви към Луната.


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!


Свързани продукти